Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Žemę apims galinga magnetinė audra, ji truks keturias dienas

Mindaugas Bružas

perspėjo, kad Saulėje vėl padidės aktyvumas ir Žemėje kils . Birželio 16 d., penktadienį, laukiama silpnos 4 balų magnetinės audros. Kitą dieną, birželio 17-ąją, aktyvumas sumažės, tačiau birželio 18-20 d. Žemę užklups nauja trijų dienų 5 balų audra.

Prognozuojama stipri magnetinė audra

Mokslininkai įspėja, tai bus galingiausia mėnesio audra, ir ragina mažinti fizinį aktyvumą bei rūpintis . Šiomis dienomis pavojus gresia vyresnio amžiaus žmonėms, lėtinėmis ligomis sergantiems žmonėms ir nėščiosioms.

Norėdami sumažinti neigiamą audros poveikį, kelias dienas prieš audrą ir jos metu laikykitės sveikos gyvensenos. Tokiomis dienomis venkite streso ir didelio fizinio krūvio. Svarbu valgyti mažiau riebų, keptą, sūrų ir aštrų maistą. Vietoj to valgykite daugiau vaisių ir daržovių, pataria gydytojai.

Venkite kavos, cigarečių ir alkoholio. Reguliariai vėdinkite patalpas ir stenkitės bent trumpai pasivaikščioti lauke. Jei įmanoma, eikite miegoti tuo pačiu paros metu ir visada pakankamai išsimiegokite.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą