Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Žemėje vis dar tęsiasi šešių balų magnetinė audra: sužinokite, kada ji baigsis

Mindaugas Bružas

Žemėje tęsiasi viena galingiausių magnetinių audrų per visą rugpjūtį. Dėl jos gali blogai jaustis ir kentėti stiprius galvos skausmus. Rugpjūčio 10-11 d. magnetinės audros stiprumas sieks 6 balus iš 10.

Magnetinės audros

Ramiau bus rugpjūčio 12 d., tada susilpnės iki 4 balų iš 10. Prognozuojama, kad iki rugpjūčio pabaigos neturėtumėme sulaukti naujų magnetinių audrų. Tačiau šie duomenys dar gali keistis priklausomai nuo Saulės spinduliuotės ir jos poveikio Žemės atmosferai.

Magnetinės audros poveikis Žemei

Kaip elgtis per magnetines audras?

Kiekvienas skirtingai reaguoja į Žemės magnetinio lauko trikdžius. Vieni žmonės dėl magnetinio lauko svyravimų labai nukenčia, o kiti poveikio visai nejaučia.

Svarbiausia:

  • Tinkamai išsimiegokite.
  • Daugiau judėkite. Pirmenybę teikite vaikščiojimui, plaukimui, gimnastikai, jogai, tempimui. Tačiau per daug savęs neišvarginkite su įvairiais krūviais.
  • Laikykitės sveikos mitybos ir atsisakykite kavos, alkoholinių gėrimų ir energinių gėrimų. Rinkitės žolelių arbatas ir gerkite daugiau tyro vandens. Valgykite daugiau šviežių vaisių ir daržovių ir mažiau greito maisto, riebaus ir kepto maisto.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą