Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Žemėje vyksta viena galingiausių magnetinių audrų per visą rugpjūtį

Mindaugas Bružas

Jau antrą dieną žmones veikia rugpjūčio 4 d. prasidėjusi galinga . Jos metu gali jausti galvos skausmus, aukštą arba žemą kraujospūdį ir bendrą sveikatos pablogėjimą. Situacija pradės keistis nuo rugpjūčio 6 d. Šiuo metu audros intensyvumas yra 5 balai iš 10, t. y. didžiausias šį mėnesį.

Magnetinės audros 2023 m. rugpjūčio mėn.

  • silpnos – rugpjūčio 7-11 d.;
  • vidutinio stiprumo magnetinės audros – rugpjūčio 6 d., rugpjūčio 25 d.;
  • stiprios magnetinės audros – rugpjūčio 4-5 d., rugpjūčio 12-13 d., rugpjūčio 27-28 d.

Magnetinės audros rugpjūčio 4 6 dienomis

Kaip pagerinti sveikatą per magnetines audras?

žybsnių laikotarpiu žmonės dažniausiai skundžiasi galvos skausmais, dirglumu, nuotaikų kaita, aukštu / žemu kraujospūdžiu, sąnarių ir raumenų skausmais, miego sutrikimais / nuolatiniu mieguistumu, lėtinių ligų paūmėjimu.

Laikykitės kelių paprastų taisyklių, kad bet kokiomis aplinkybėmis jaustumėtės geriau:

1. Gerkite daug švaraus vandens, žaliosios arba žolelių arbatos. Turėtumėte visiškai vengti kavos, alkoholinių gėrimų ir energinių gėrimų.

2. Jūsų mityba turėtų būti subalansuota. Valgykite pakankamai riebalų, baltymų, angliavandenių ir skaidulinių medžiagų. Vasarą neapsiribokite šviežiais vaisiais, uogomis ir daržovėmis.

3. Daugiau vaikščiokite lauke, lengvai bėgiokite ir įtraukite į savo gyvenimą lengvą fizinį aktyvumą. Atminkite, kad specialistai nerekomenduoja daug laiko praleisti tiesioginiuose saulės spinduliuose.

4. Sureguliuokite miego ir poilsio režimą ir venkite stresinių situacijų.

5. Nepamirškite, kad kai kurie gali padėti sustabdyti senėjimą ir ilgiau išlikti jauniems. Dėl naudingų mikroelementų ir vitaminų jie turės teigiamą poveikį žmogaus sveikatai.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą