Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Žiniasklaida: šią savaitę „Apple” pristatys keletą naujų produktų

Kokie Apple įrenginiai bus pristatyti šiemet? / MacRumors nuotr.
Donatas Varnas

Bloomberg analitikas Markas Gurmanas paskelbė informaciją apie planuojamą „Apple” pristatymą. Pasak jo, artimiausiomis dienomis bendrovė parodys naujus planšetinių ir nešiojamųjų kompiuterių modelius, o kartu išplės firminių periferinių įrenginių ir priedų katalogą.

Žurnalistas teigia, kad prekės ženklo katalogas bus papildytas naujomis „ Pro”, „iPad Air”, „MacBook Air” versijomis, taip pat atnaujinta „Magic Keyboard” klaviatūra ir „Apple Pencil” pieštuku. Kartu tikimasi išplėsti „ 15” ir „Plus” dėklų bei „” dirželių asortimentą. Galiausiai, sklando gandai apie naują „Apple TV” priedėlį, „HomePod” garsiakalbį su ekranu ir „iOS 17.4” programinę įrangą su naujomis funkcijomis.

Šaltinio teigimu, atskiras renginys, skirtas šiems įrenginiams ir priedams pristatyti, nebus organizuojamas – vietoj to bendrovė tiesiog paskelbs informaciją apie naujus produktus savo svetainėje, o vėliau pradės rinkodaros kampaniją.

Neoficialių šaltinių duomenimis, naujasis „iPad Pro” turės ekraną, M3 lustą, ploną korpusą ir belaidės klaviatūros palaikymą. Tikimasi, kad „iPad Air” modeliai turės M2 procesorių ir 12,9 colių versiją. MacBook Air turėtų pereiti prie M3 procesoriaus ir gauti Wi-Fi 6E ir 5.3 modulius. Kalbama, kad „Magic Keyboard” turės didesnį takelį. Pati „Apple” analitiko publikacijos nekomentavo.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą