Šis skanus antienos kulšelių kepsninės receptas yra puikus būdas mėgautis sveika ir skania vakariene. Antienos kulšelės yra apkeptos prieskonių mišinyje ir kepamos ant aukštos temperatūros kol iškeps. Jos puikiai tinka su mėgstamais padažais ir garnyrais. Šis receptas yra puikus pasirinkimas visiems, kurie ieško greito ir lengvo patiekalo, kuris bus malonus visai šeimai.
Pagaminsite per: | 20 min. |
Kategorija: | Mėsos patiekalai |
Porcijos: | 12 |
Paruošimas
1. Į dubenį supilkite alyvuogių aliejų, druską, pipirus, česnako miltelius, svogūnų miltelius, raudonėles ir rūkytą papriką. Gerai išmaišykite.
2. Į dubenį sudėkite antienos kulšeles ir iš visų pusių apvoliokite prieskoniuose.
3. Įkaitinkite kepsninę iki aukštos temperatūros.
4. Kepkite antienos kulšeles 5-7 minutes iš kiekvienos pusės, arba kol iškeps.
5. Patiekite su mėgstamais padažais ir garnyrais.
2. Į dubenį sudėkite antienos kulšeles ir iš visų pusių apvoliokite prieskoniuose.
3. Įkaitinkite kepsninę iki aukštos temperatūros.
4. Kepkite antienos kulšeles 5-7 minutes iš kiekvienos pusės, arba kol iškeps.
5. Patiekite su mėgstamais padažais ir garnyrais.
Ingredientai
* 12 antienos kulšelių
* 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
* 1 arbatinis šaukštelis druskos
* 1/2 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
* 1 arbatinis šaukštelis česnako miltelių
* 1 arbatinis šaukštelis svogūnų miltelių
* 1/2 arbatinio šaukštelio raudonėlių
* 1/4 arbatinio šaukštelio rūkytos paprikos
* 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
* 1 arbatinis šaukštelis druskos
* 1/2 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
* 1 arbatinis šaukštelis česnako miltelių
* 1 arbatinis šaukštelis svogūnų miltelių
* 1/2 arbatinio šaukštelio raudonėlių
* 1/4 arbatinio šaukštelio rūkytos paprikos
Siųsti atsiliepimą