Įvertinkite neįprastą ir ryškų paukštienos ir daržovių derinį su sultingais žiemos vaisiais.
Pagaminsite per: | 40 min. |
Kategorija: | Salotos |
Porcijos: | 4 |
Paruošimo būdas: | Virimas |
Paruošimas
1. Vištieną ir morkas verdame 20-25 min., kiaušinius 10 min. Atvėsiname.
2. Supjaustykite vištieną mažais gabalėliais. Morkas, sūrį ir baltymus sutarkuokite stambia tarka, trynius smulkia tarka.
3. Nulupkite mandarinus. Padalinkite griežinėliais ir supjaustykite į keletą dalių.
4. Į salotų dubenį ar serviravimo indą sudėkite vištienos, mandarinų, kiaušinių baltymų, morkų, kukurūzų ir sūrio sluoksnius. Po kiekvieno sluoksnio uždėkite šiek tiek majonezo.
5. Salotas pabarstykite kiaušinių tryniais ir papuoškite granatų sėklomis.
2. Supjaustykite vištieną mažais gabalėliais. Morkas, sūrį ir baltymus sutarkuokite stambia tarka, trynius smulkia tarka.
3. Nulupkite mandarinus. Padalinkite griežinėliais ir supjaustykite į keletą dalių.
4. Į salotų dubenį ar serviravimo indą sudėkite vištienos, mandarinų, kiaušinių baltymų, morkų, kukurūzų ir sūrio sluoksnius. Po kiekvieno sluoksnio uždėkite šiek tiek majonezo.
5. Salotas pabarstykite kiaušinių tryniais ir papuoškite granatų sėklomis.
Ingredientai
* Vištienos krūtinėlės filė - 300-350 g;
* Morkos - 1-2 vnt;
* Kiaušiniai - 4 vnt.;
* Sūris - 100 g;
* Mandarinai - 3 vnt;
* Konservuoti kukurūzai - 200-250 g;
* Majonezas - pagal skonį;
* Granatų grūdeliai - pagal skonį;
* Morkos - 1-2 vnt;
* Kiaušiniai - 4 vnt.;
* Sūris - 100 g;
* Mandarinai - 3 vnt;
* Konservuoti kukurūzai - 200-250 g;
* Majonezas - pagal skonį;
* Granatų grūdeliai - pagal skonį;
Siųsti atsiliepimą