Paruošimas
1. Pirmiausia turite įjungti orkaitę. Įkaitinkite ją iki 180 laipsnių.
2. Tada reikia paimti švarius obuolius, nupjauti jų viršūnes ir atsargiai išimti šerdį, kad nepažeistumėte šonų.
3. Į kiekvieną obuolį įdėkite po šaukštą sviesto ir cukraus, o išimtą šerdį įdėkite į vidų.
4. Taip pat turėtumėte pridėti cinamono. Obuoliai turi būti pridengtinupjauta viršūne.
5. Po to vaisius reikia įdėti į orkaitę. Obuolius kepkite apie 30 min.
2. Tada reikia paimti švarius obuolius, nupjauti jų viršūnes ir atsargiai išimti šerdį, kad nepažeistumėte šonų.
3. Į kiekvieną obuolį įdėkite po šaukštą sviesto ir cukraus, o išimtą šerdį įdėkite į vidų.
4. Taip pat turėtumėte pridėti cinamono. Obuoliai turi būti pridengtinupjauta viršūne.
5. Po to vaisius reikia įdėti į orkaitę. Obuolius kepkite apie 30 min.
Ingredientai
* 4 dideli obuoliai;
* 4 šaukštai sviesto;
* 100 g rudojo cukraus;
* 2 arb. malto cinamono
* 4 šaukštai sviesto;
* 100 g rudojo cukraus;
* 2 arb. malto cinamono
Siųsti atsiliepimą