Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Labai traškūs vištos sparneliai saldžiarūgščiame marinate

Mindaugas Bružas
Vištų sparneliai yra labai greitai paruošiami. Todėl, jei labai norite keptos mėsos, tai puikus pasirinkimas. Jei pagaminsite tinkamą marinatą, ant sparnelių susidaro apetitą kelianti traški plutelė.

Pagaminsite per:45 min.
Kategorija:Mėsos
Porcijos:6
Paruošimo būdas:
Paruošimas
1. Sparnelius nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Pabarstykite druska ir pipirais, palikite 20 min.

2. Pabarstykite miltais ir gerai išmaišykite, kad dalis miltų liktų ant sparnelių.

3. Kepkite orkaitėje 45-50 minučių 200 laipsnių temperatūroje, vieną kartą apverskite, kai viena pusė pasidarys rausva.

4. Sumaišykite su karštu padažu.
Ingredientai
* vištienos sparneliai - 1 kg
* druskos
* pipirų
* - 2 šaukštai
* pomidorų - 2 šaukštai
* medus - 1 šaukštas
* česnakas - 1 skiltelė
* augalinis - 1 šaukštas
* vyno actas 6% - 1 šaukštelis (galite naudoti citrinos sultis)
* sezamas - 1 šaukštelis
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą