Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Lengvas užkandis gamtoje: dešrelės tešloje

Mindaugas Bružas
Desreles tesloje
Sultingos, lengvai paruošiamos dešrelės tešloje. Paruoškite šį populiarų užkandį šventei ar vaikų vakarėliui.

Pagaminsite per:30 min.
:Lietuviška
Porcijos:5
Paruošimas
1. Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą iki maždaug 48×32 cm stačiakampio formos. Didįjį stačiakampį tešlos gabalą perpjaukite išilgai, tada du mažesnius stačiakampius supjaustykite į aštuonias lygias dalis. Dabar iš viso turite 16 stačiakampių.

2. Kiekvienos juostelės galą patepkite nedideliu kiekiu plaktu kiaušiniu, ant kito galo dėkite dešrelę, tada pagardinkite , šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir pabarstykite petražolių lapeliais.

3. Į tešlą įvyniokite dešrelę. Tai padarykite su visomis dešrelėmis.

4. Dešreles su tešla dėkite į šaldytuvą 20 minučių, kol tešla sustings.

5. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.

6. Tešlos viršų patepkite plakto kiaušinio plakiniu ir kepkite orkaitėje 25-30 val., kol tešla taps auksinės spalvos ir traški.
Ingredientai
* Sluoksniuota tešla 500 g
* Kvietiniai 1 stiklinė
* Kiaušinis 1 vnt
* Pieniškos dešrelės 16 vnt.
* Druska
*
*
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą