Jeigu norite iškepti gerus lietinius be miltų, tuomet jums reikės šiek tiek daugiau kiaušinių ir šiek tiek krakmolo.
Pagaminsite per: | 20 min. |
Kategorija: | Desertai |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Kiaušinius išplakti su druska ir cukrumi.
2. Įpilkite šilto pieno ir išmaišykite.
3. Suberkite krakmolą ir išmaišykite.
4. Pabaigoje į tešlą įpilkite augalinio aliejaus ir viską gerai išmaišykite. Tešla išeina minkšta ir be gumuliukų.
5. Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol lietiniai pasidarys švelniai geltonos spalvos ir apskrus.
2. Įpilkite šilto pieno ir išmaišykite.
3. Suberkite krakmolą ir išmaišykite.
4. Pabaigoje į tešlą įpilkite augalinio aliejaus ir viską gerai išmaišykite. Tešla išeina minkšta ir be gumuliukų.
5. Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol lietiniai pasidarys švelniai geltonos spalvos ir apskrus.
Ingredientai
* kiaušiniai - 3 vnt
* druskos - pagal skonį
* cukrus - 1 valgomasis šaukštas
* šiltas pienas - 300 ml
* krakmolas - 3 šaukštai
* augalinis aliejus
* druskos - pagal skonį
* cukrus - 1 valgomasis šaukštas
* šiltas pienas - 300 ml
* krakmolas - 3 šaukštai
* augalinis aliejus
Siųsti atsiliepimą
Aš
2022-11-11 10:25
Nesamonė! Jau geriau miltai negu krakmolas! Krakmolo ypač reikia vengti.