Kepiniuose, su blynais, blyneliais, lietiniais ar tiesiog paprastoje duonoje šokoladinė "Nutella" pasta viską puikiai papildo. Įdomu tai, kad ruošiant naudojami tik turimi ingredientai, kuriuos galima lengvai pakeisti pagal savo pageidavimus. Visas gaminimo procesas trunka ne ilgiau kaip 15-20 minučių.
Pagaminsite per: | 20 min. |
Kategorija: | Desertai |
Virtuvė: | Lietuviška |
Porcijos: | 6 |
Paruošimas
1. Sumaišykite cukrų, kakavą ir miltus.
2. Įpilkite pieno. Pastatykite ant ugnies ir nuolat maišydami užvirinkite.
3. Kai mišinys užvirs, sudėkite sviestą ir smulkintus riešutus. Maišydami virkite dar 5 minutes.
4. Supilkite mišinį į torto formą ir palikite šaldytuve, kol sutirštės.
2. Įpilkite pieno. Pastatykite ant ugnies ir nuolat maišydami užvirinkite.
3. Kai mišinys užvirs, sudėkite sviestą ir smulkintus riešutus. Maišydami virkite dar 5 minutes.
4. Supilkite mišinį į torto formą ir palikite šaldytuve, kol sutirštės.
Ingredientai
* cukraus - 4 šaukštai.
* kakavos - 6 šaukštai.
* miltai - 2 šaukštai.
* pieno - 2 šaukštai.
* sviestas - 70 g
* graikiniai riešutai - 10-15 vnt.
* kakavos - 6 šaukštai.
* miltai - 2 šaukštai.
* pieno - 2 šaukštai.
* sviestas - 70 g
* graikiniai riešutai - 10-15 vnt.
Siųsti atsiliepimą