Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Plona ir traški picos tešla tik iš dviejų ingredientų: kaip ją pagaminti

Mindaugas Bružas
Šis naminės picos tešlos puikiai tinka pradedantiesiems ir sukuria gražią plutą. Nepraleiskite šio recepto, kuriam reikia tik 2 ingredientų! Tai bus jūsų naujas mėgstamiausias picos tešlos receptas, nes tai taip paprasta! Jei nors norėjote pasigaminti naminės picos tešlos, bet neturite pakankamai laiko ar ingredientų, šis receptas tik jums!

Pagaminsite per:15 min.
Kategorija:Picos
Paruošimas
1. Visus ingredientus suberkite į didelį dubenį ir gumine mentele maišykite, kol susidarys rutuliukas (jei reikia, tešlą formuokite rankomis). Jei tešla per lipni, galima įberti dar šiek tiek miltų.

2. Perkelkite tešlą į picos skardą ir rankomis tolygiai paskirstykite ją visoje keptuvėje, sudarydami kraštelį aplink tešlos kraštus.

3. Kepimo skardą su tešla dedame į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 10-čiai minučių.

4. Picos padažu tolygiai paskleiskite plutą, pabarstykite sūriu ir pasirinktais priedais, tokiais kaip pepperoni arba .

5. Kepkite dar 6–8 minutes arba tol, kol išsilydys ir pasidarys toks auksinis.
Ingredientai
* 350 gramų kvietinių miltų;
* 150 gramų jogurto;
* pusė arbatinio šaukštelio kepimo miltelių;
* žiupsnelis druskos.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą