Šis naminės picos tešlos receptas puikiai tinka pradedantiesiems ir sukuria gražią plutą. Nepraleiskite šio recepto, kuriam reikia tik 2 ingredientų! Tai bus jūsų naujas mėgstamiausias picos tešlos receptas, nes tai taip paprasta! Jei kada nors norėjote pasigaminti naminės picos tešlos, bet neturite pakankamai laiko ar ingredientų, šis receptas kaip tik jums!
Pagaminsite per: | 15 min. |
Kategorija: | Picos |
Paruošimas
1. Visus ingredientus suberkite į didelį dubenį ir gumine mentele maišykite, kol susidarys rutuliukas (jei reikia, tešlą formuokite rankomis). Jei tešla per lipni, galima įberti dar šiek tiek miltų.
2. Perkelkite tešlą į picos skardą ir rankomis tolygiai paskirstykite ją visoje keptuvėje, sudarydami kraštelį aplink tešlos kraštus.
3. Kepimo skardą su tešla dedame į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 10-čiai minučių.
4. Picos padažu tolygiai paskleiskite plutą, pabarstykite sūriu ir pasirinktais priedais, tokiais kaip pepperoni arba tunas.
5. Kepkite dar 6–8 minutes arba tol, kol sūris išsilydys ir pasidarys toks auksinis.
2. Perkelkite tešlą į picos skardą ir rankomis tolygiai paskirstykite ją visoje keptuvėje, sudarydami kraštelį aplink tešlos kraštus.
3. Kepimo skardą su tešla dedame į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 10-čiai minučių.
4. Picos padažu tolygiai paskleiskite plutą, pabarstykite sūriu ir pasirinktais priedais, tokiais kaip pepperoni arba tunas.
5. Kepkite dar 6–8 minutes arba tol, kol sūris išsilydys ir pasidarys toks auksinis.
Ingredientai
* 350 gramų kvietinių miltų;
* 150 gramų jogurto;
* pusė arbatinio šaukštelio kepimo miltelių;
* žiupsnelis druskos.
* 150 gramų jogurto;
* pusė arbatinio šaukštelio kepimo miltelių;
* žiupsnelis druskos.
Siųsti atsiliepimą