Marinuoti, saldūs pomidorai aštriame medaus marinate. Kas gali būti paprasčiau ir skaniau.
Pagaminsite per: | 60 min. |
Kategorija: | Marinavimas |
Porcijos: | 10 |
Paruošimas
1. Imame stiklainius ir išdėliojame česnako skilteles ir svogūno gabalėlius.
2. Dedame pomidorus, dedame žalumynų šakeles ir būtinai šviežią baziliką, ant viršaus dedame pomidorus ir svogūnus.
3. Užpildykite stiklainius verdančiu vandeniu, uždenkite dangteliais ir palikite 20 minučių.
4. Nupilkite vandenį.
5. Į stiklainius suberkite visus prieskonius, garstyčias ir actą.
6. Į keptuvę supilkite vandenį, sumaišykite su druska ir medumi, užvirinkite ir pavirkite porą minučių.
7. Pomidorus užpilkite marinatu, užsukite dangčius ir palikite atvėsti.
8. Laikome vėsioje vietoje, rūsyje arba sandėliuke.
2. Dedame pomidorus, dedame žalumynų šakeles ir būtinai šviežią baziliką, ant viršaus dedame pomidorus ir svogūnus.
3. Užpildykite stiklainius verdančiu vandeniu, uždenkite dangteliais ir palikite 20 minučių.
4. Nupilkite vandenį.
5. Į stiklainius suberkite visus prieskonius, garstyčias ir actą.
6. Į keptuvę supilkite vandenį, sumaišykite su druska ir medumi, užvirinkite ir pavirkite porą minučių.
7. Pomidorus užpilkite marinatu, užsukite dangčius ir palikite atvėsti.
8. Laikome vėsioje vietoje, rūsyje arba sandėliuke.
Siųsti atsiliepimą