Ar manote, kad pyrago pagaminimas užtrunka ilgai? Visai ne. Visų mėgstamą „Napoleoną“ galima pagaminti ir nekepdami. Jūsų užduotis yra tik paruošti kremą ir surinkti tortą.
Pagaminsite per: | 40 min. |
Kategorija: | Pyragai |
Porcijos: | 6 |
Paruošimas
1. Į puodą supilkite pieną, suberkite cukrų ir nuolat maišydami užvirinkite. Miltus ir kiaušinius reikia maišyti atskirai. Kruopščiai sumaišykite juos, kad nebūtų gabalėlių. Jei jų liks, kremas bus nelygus.
2. Tada į miltų ir kiaušinių mišinį plona srovele reikia supilti karštą pieną. Kruopščiai sumaišykite ir padėkite ant silpnos ugnies. Toliau nuolat maišykite grietinėlę. Ji turėtų sutirštėti. Tada nukelkite nuo viryklės ir suberkite sviestą bei vanilinį cukrų. Uždenkite dangčiu, palikite pastovėti 15 minučių.
3. Tortą labai lengva surinkti. Ant formos dugno uždėkite šiek tiek kremo. Ant viršaus sausainių sluoksnis. Tada vėl grietinėlė ir sausainiai. Tortą reikia sluoksniuoti, kol baigsis ingredientai. Sutrupinkite keletą sausainių, o viršutinį sluoksnį pabarstykite trupiniais. Leiskite pyragui pastovėti kambario temperatūroje 1-2 valandas, kad sausainiai taptų minkštesni. Tada uždenkite formą plėvele ir padėkite į šaldytuvą.
2. Tada į miltų ir kiaušinių mišinį plona srovele reikia supilti karštą pieną. Kruopščiai sumaišykite ir padėkite ant silpnos ugnies. Toliau nuolat maišykite grietinėlę. Ji turėtų sutirštėti. Tada nukelkite nuo viryklės ir suberkite sviestą bei vanilinį cukrų. Uždenkite dangčiu, palikite pastovėti 15 minučių.
3. Tortą labai lengva surinkti. Ant formos dugno uždėkite šiek tiek kremo. Ant viršaus sausainių sluoksnis. Tada vėl grietinėlė ir sausainiai. Tortą reikia sluoksniuoti, kol baigsis ingredientai. Sutrupinkite keletą sausainių, o viršutinį sluoksnį pabarstykite trupiniais. Leiskite pyragui pastovėti kambario temperatūroje 1-2 valandas, kad sausainiai taptų minkštesni. Tada uždenkite formą plėvele ir padėkite į šaldytuvą.
Ingredientai
* 3 stiklinės pieno (750 ml);
* 130 g cukraus;
* 3 kiaušinių;
* 3 valg. miltų (su trupučiu trauktinės);
* 20 g vanilinio cukraus;
* 60 g sviesto;
* 500 g sluoksniuotų sausainių
* 130 g cukraus;
* 3 kiaušinių;
* 3 valg. miltų (su trupučiu trauktinės);
* 20 g vanilinio cukraus;
* 60 g sviesto;
* 500 g sluoksniuotų sausainių
Siųsti atsiliepimą