Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Sekmadienio pusryčiai: Benedikto kiaušiniai

Mindaugas Bružas
Amerikietiška vėlyvųjų pusryčių klasika, Benedikto susideda iš pusės skrudinto angliško vyniotinio arba , skrudintos šoninės riekelės ir iškepto kiaušinio, apipilto olandišku padažu. 

Pagaminsite per:15 min.
Kategorija:
:Anglija
Porcijos:4
Paruošimas
1. Padažo gaminimas: Suplakite kiaušinių trynius, citrinos sultis ir vandenį. Įdėkite indą į vandens vonią ir plakite, kol mišinys sutirštės, išimkite iš vandens vonelės, kol kiaušiniai nepradėjo „virti“. Palaipsniui supilkite sviestą, nenustodami plakti mišinio. Uždenkite plėvele ir palikite šiltoje vietoje.

2. Kiaušinių paruošimas: Paruoškite . Jei turite gerą ranką, vienu metu didelėje keptuvėje galite iškepti 4 kiaušinius, jei tik mokotės, geriau kepti vieną arba daugiausiai 2 kiaušinius vienu metu.

3. Pateikimui: Šoninę arba kumpį pakepinkite keptuvėje su sviestu 1 minutę. Kad jie būtų karšti. Paskrudinkite bandelių puses orkaitėje arba ant skrudintuvo grotelių. Bandeles lengvai aptepkite padažu, tada įdėkite gabalėlį kumpio arba šoninės, iškeptą kiaušinį ir užpilkite padažu. Uždėkite svogūnų laiškų, druskos ir pipirų.
Ingredientai
* 8 kiaušiniai
* 1 šaukštelio acto
* Padažui:
* 180 g sviesto, ištirpinto
* 3 kiaušinių tryniai
* 1 šaukštelio citrinos sulčių
* 3 šaukštelių vandens
* Pateikimui:
* 8 gabaliukai šoninės arba rūkyto kumpio
* 2 šaukštelių sviesto
* 4 angliški vyniotiniai, perpjauti per pusę arba balta duona ar bandelės
* Smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų
* druskos ir pipirų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą