Ruduo – puikus metas gaminti aromatingus kepinius su cinamonu, obuoliais ir šokoladu. Ypatingo skonio tokiems desertams suteiks alkoholis, pavyzdžiui, romas, sausas raudonasis vynas.
Pagaminsite per: | 30 min. |
Kategorija: | Pyragai |
Porcijos: | 3 |
Paruošimas
1. Šokoladą ištirpinkite mikrobangų krosnelėje arba orkaitėje.
2. Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti sviestą ir vėl išmaišyti.
3. Ten supilkite ištirpintą šokoladą, suberkite miltus, cinamoną, kakavą, kepimo miltelius ir išmaišykite.
4. Į gatavą tešlą supilkite raudonąjį vyną, išmaišykite.
5. Kepimo formą ištepkite sviestu, paskleiskite tešlą ir kepkite orkaitėje 60 minučių.
6. Užpilkite gatavą keksiuką karštu šokoladu ir pabarstykite cukraus pudra.
2. Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti sviestą ir vėl išmaišyti.
3. Ten supilkite ištirpintą šokoladą, suberkite miltus, cinamoną, kakavą, kepimo miltelius ir išmaišykite.
4. Į gatavą tešlą supilkite raudonąjį vyną, išmaišykite.
5. Kepimo formą ištepkite sviestu, paskleiskite tešlą ir kepkite orkaitėje 60 minučių.
6. Užpilkite gatavą keksiuką karštu šokoladu ir pabarstykite cukraus pudra.
Ingredientai
* pieniškas šokoladas - 100 g
* cukrus - 200 g
* sviestas - 200 g
* kiaušiniai - 4 vnt
* cinamonas - 1 šaukštelis
* kakava - 1 šaukštelis
* vanilinis cukrus - 1 šaukštelis
* raudonas vynas - 110 ml
* kepimo milteliai - 1 šaukštelis
* cukraus pudra
* cukrus - 200 g
* sviestas - 200 g
* kiaušiniai - 4 vnt
* cinamonas - 1 šaukštelis
* kakava - 1 šaukštelis
* vanilinis cukrus - 1 šaukštelis
* raudonas vynas - 110 ml
* kepimo milteliai - 1 šaukštelis
* cukraus pudra
Siųsti atsiliepimą