Šokoladinis keksiukas su raudonuoju vynu prie arbatos

Mindaugas Bružas
Ruduo – puikus metas gaminti aromatingus kepinius su cinamonu, obuoliais ir šokoladu. Ypatingo skonio tokiems desertams suteiks alkoholis, pavyzdžiui, romas, sausas raudonasis vynas.

Pagaminsite per:30 min.
Kategorija:
Porcijos:3
Paruošimas
1. Šokoladą ištirpinkite mikrobangų krosnelėje arba orkaitėje.

2. išplakti su cukrumi, supilti sviestą ir vėl išmaišyti.

3. Ten supilkite ištirpintą šokoladą, suberkite miltus, cinamoną, kakavą, kepimo miltelius ir išmaišykite.

4. Į gatavą tešlą supilkite raudonąjį vyną, išmaišykite.

5. Kepimo formą ištepkite sviestu, paskleiskite tešlą ir kepkite orkaitėje 60 minučių.

6. Užpilkite gatavą keksiuką karštu šokoladu ir pabarstykite cukraus pudra.
Ingredientai
* pieniškas šokoladas - 100 g
* cukrus - 200 g
* - 200 g
* - 4 vnt
* cinamonas - 1 šaukštelis
* - 1 šaukštelis
* vanilinis cukrus - 1 šaukštelis
* raudonas vynas - 110 ml
* kepimo milteliai - 1 šaukštelis
* cukraus pudra
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą